• Anime
 • Forum
 • Top Vizionate
 • Inregistrare
 • Ultimele Episoade
  uChat
  Ultimele Filme
  Poll
  Filme Online Subtitrate
  Home » Filme » Filme Adaugate Recent Date · Name · Rating · Comments · Views

  AcţiuneAnimaţieAventurăBiografic
  ComedieCrimăDocumentarDragoste
  DramăEroticFamilieFantastic
  Film NoirHorrorIstoricMeciuri
  MisterMuzicalRăzboiReality TV
  RomanticScurt metrajSFSport
  ThrillerWestern
  3 Days To Kill / Condamnat Sa Ucida

  Kevin Costner este Ethan Runner, un spion internaţional implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoşi răufăcători. Chiar dacă Ethan intenţionează să renunţe la carieră pentru a se reapropia de soţia (Connie Nielsen) şi fiica (Hailee Steinfeld) ţinute ani de zile la distanţă pentru a nu le implica în misiunile lui, eroul are o ultimă sarcină de îndeplinit: să descopere identitatea unui tero...

  Non-Stop

  An air marshal springs into action during a transatlantic flight after receiving a series of text messages that put his fellow passengers at risk unless the airline transfers $150 million into an off-shore account

  3 Days to Kill [CAM] / Condamnat să ucidă

  Kevin Costner este Ethan Runner, un spion internaţional implicat în dejucarea planurilor celor mai periculoşi răufăcători. Chiar dacă Ethan intenţionează să renunţe la carieră pentru a se reapropia de soţia (Connie Nielsen) şi fiica (Hailee Steinfeld) ţinute ani de zile la distanţă pentru a nu le implica în misiunile lui, eroul are o ultimă sarcină de îndeplinit: să descopere identitatea unui tero...

  Paranormal Activity: The Marked Ones / [CAM]

  După ce este "însemnat", Jesse începe să fie vizitat de forţe întunecate, misterioase. Familia şi prietenii lui încearcă totul pentru a-l salva pe Jesse.

  Jack Ryan: Shadow Recruit / Jack Ryan: Agentul din umbra

  Celebrul personaj al romancierului Tom Clancy revine pe marile ecrane interpretat de Chris Pine. După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar şi, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina situaţia economică a Statelor Unite. Singur împotriva tuturor şi lipsit de resurse, eroul va trebui să dea dovadă de o extraordinară inventivitate pentru a înclina bala...

  Dormi trezeşte-te

  Filmul spune povestea Irinei, o fată nemulţumită de viaţa ei, care simte că o aventură cu un străin va reuşi să o îndepărteze de ea însăşi, de felul ei de a fi. Dar acest străin distant şi ciudat îi va schimba viaţa, aşa cum şi ea o va schimba pe a lui. Un eveniment unic, care va schimba, pentru totdeauna, ceea ce ei sunt, spiritul, dorinţele, nimic nu va mai fi la fel.

  Line of Duty

  Patru prieteni din partea aspră a orașului crește în afară atunci când doi sunt consumate de către o viață de crimă, și ceilalți doi agenți FBI devin trimis sub acoperire - pentru a aduce în jos aceste prieteni din copilărie.

  The Truth About Emanuel

  O femeie tânără cu probleme devine obsedat de ea vecin nou misterios, care poartă o asemănare izbitoare cu mama moartă fetei.

  Prisoners / Prizonierii

  Cât de departe ai merge pentru a-ţi proteja familia? Keller Dover (Hugh Jackman) trăieşte cele mai cumplite momente prin care poate trece un părinte. Fiica lui în vârstă de doar 6 ani şi prietena acesteia au fost răpite, iar singura pistă despre identitatea vinovaţilor nu pare să ducă nicăieri. Detectivul Loki (Jake Gyllenhaal) arestează un suspect, însă, din lipsă de probe, acesta este eliberat.

  Skinwalker Ranch

  A scientific research team investigates and documents the supernatural phenomena surrounding the disappearance of a cattle ranchers 10 year old son. Inspired by true events that shocked the paranormal community around the world.

  Zombie Hunter

  Acest film nu are sinopsis

  Trap For Cinderella / O nouă identitate

  Atunci când un incendiu dintr-o locuinţă de vară afectează două femei, una moare şi cealaltă îşi pierde memoria şi e arsă până în punctul în care devine de nerecunoscut. Chirurgia îi dă o nouă faţă, dar e oare ea criminala sau victima? O casă de plajă de pe Riviera franceză e cuprinsă de flăcări. Înăuntru sunt două fete, Micky şi Domenica. Prietene încă din copilărie, ele au luat-o pe un drum sep...

  Red Line

  Acest film nu are sinopsis.

  The Reluctant Fundamentalist / Fundamentalistul

  Changez Khan este un tânăr pakistanez care şi-a desăvârşit educaţia la prestigioasa Universitate Princeton şi a fost analist financiar pe Wall Street înainte ca gruparea teroristă Al-Qaeda să îndolieze atâtea familii nord-americane pe data de 11 septembrie 2001. Având un viitor strălucit, Changez îşi face planuri de nuntă cu frumoasa şi sofisticata Erica, însă atitudinea nord-americanilor faţă de ...

  Machete Kills / Machete: Ucigaş meseriaş

  Al doilea film din trilogia Machete, îl găseşte pe Machete plângând moartea iubitei lui, Sartana, ucisă în timpul unei confruntări cu cartelurile. Machete e recrutat de preşedintele Statelor Unite ale Americii pentru o misiune care ar fi imposibilă unui muritor de rând. Machete trebuie să-şi croiască drum spre Mexic pentru a-l doborî pe şeful unui cartel, "Mendez nebunul", care ameninţă că va lans...

  Hours

  Plasat în universul distrugerii create de uraganul Katrina, filmul urmărește un tată care luptă să își țină în viața fetița născută prematur.

  How I Live Now

  An American girl sent to the English countryside to stay with relatives finds herself fighting for her survival as the UK turns into a violent military state.

  The Last Days on Mars

  Un grup de exploratori astronaut cedeze unul câte unul la o forță misterioasă și terifiantă în timp ce colectarea probelor de pe Marte.

  Escape Plan / Escape Plan: Testul suprem

  Atunci când o autoritate structural-securitate se gaseste înființat și încarcerat în închisoarea mai secrete și sigure din lume, el trebuie să folosească abilitățile sale de a scăpa cu ajutor din interior.

  Runner Runner

  Atunci când un student sărac colegiu care sparge un joc de poker on-line merge bust, el aranjează o față-în-față cu omul crede el, un antreprenor larg Sly înșelat.

  1 2 3 ... 17 18 »
   Hosted by uCoz